Klasyczna
Lekkostrawna
Precel a'la caprese

Precel a’la caprese

Porcje

1

porcje
Czas Przygotowania

10

minut
Kalorie

514

kcal


Zawartość makroskładników (1 porcja):
– 24,5g białka
– 44,8g węglowodanów
– 26,3g tłuszczów

Składniki

  • 1 1 precel

  • 60 g 60 sera mozzarella light

  • 25 g 25 szynki mortadela

  • 100 g 100 czerwonego pomidora

  • 25 g 25 pesto

  • 5 g 5 rukoli

  • Sól, pieprz, bazylia

Sposób przygotowania

  • Precel ostrożnie przekrój na pół i posmaruj pesto.
  • Wyłóż plasterki sera, szynki, pomidora i rukolę.
  • Całość przypraw do smaku solą, pieprzem i suszoną bazylią.

Notatki

  • uwag

X
X