Klasyczna
Wegetariańska
Croissant z twarożkiem wiosenny

Croissant z twarożkiem wiosenny

Porcje

1

porcje
Czas Przygotowania

10

minut
Kalorie

452

kcal


Zawartość makroskładników (1 porcja):
– 3g białka
– 18,9g węglowodanów
– 1,9g tłuszczów

Składniki

  • 1 1 croissant wieloziarnisty

  • 125 g 125 twarogu chudego bez laktozy

  • 35 g 35 jogurtu naturalnego bez laktozy

  • 50 g 50 rzodkiewki

  • 50 g 50 zielonego ogórka

  • Sól, pieprz, szczypiorek

  • Kiełki groszku

Sposób przygotowania

  • Twarożek dokładnie wymieszaj z jogurtem, przyprawami oraz tartym na gruby oczkach tarki ogórkiem.
  • Croissant przekór na pół. Wyłóż twarożek oraz cienkie plasterki rzodkiewki. Całość udekoruj kiełkami.

Notatki

  • uwag

X
X